Kadrina kogukonnaprojekt pärjati aasta tekstiiliteoks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Tekstiilikunstnik Maryliis Teinfeldt-Grins kaasas Kadrina kogukonna kunstiprojekti "Kes mäletab viimasena? Kes mäletab paremini?".
Tekstiilikunstnik Maryliis Teinfeldt-Grins kaasas Kadrina kogukonna kunstiprojekti "Kes mäletab viimasena? Kes mäletab paremini?". Foto: Marianne Loorents

Eesti Tekstiilikunstnike Liidu (ETeKL) tunnustuse "Aasta tekstiilitegu 2023" pälvis Maryliis Teinfeldt-Grinsi kogukonnaprojekt "Kes mäletab viimasena? Kes mäletab paremini?", mille käigus valmis Kadrina kandi inimeste osavõtul suur rüiuvaip.

Eesti Tekstiilikunstnike Liidu aastapreemiate žürii otsustas, et tunnustust "Aasta tekstiilitegu 2023" väärib Maryliis Teinfeldt-Grinsi kogukonnaprojekt "Kes mäletab viimasena? Kes mäletab paremini?".

Hindajate sõnul on Maryliis Teinfeldt-Grinsi kogukonnaprojekti "Kes mäletab viimasena? Kes mäletab paremini?", suurejoonelise kogukonda kaasava loomingulise ettevõtmise mõju nii kohene kui ka pikaaegne. Žürii hindas kõrgelt, et kunstnik on toonud tekstiilikunsti ja -disaini noortele lähemale ja tutvustanud oma uuenduslikku tehnikat laiale publikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles