Rakvere linn paneb oksjonile 16 kinnistut

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Selline nägi Navi tänava arenduspiirkond välja vähem kui aasta tagasi. Nüüdseks on paljudele kinnistutele kerkinud juba elamukarbid.
Selline nägi Navi tänava arenduspiirkond välja vähem kui aasta tagasi. Nüüdseks on paljudele kinnistutele kerkinud juba elamukarbid. Foto: Ain Liiva

Rakvere linnavalitsus korraldab igas kvartalis enampakkumise, et leida linnale kuuluvatele elamu-, äri- või tootmismaadele hoonestajad.

Seekord kuulutatakse välja avalik kirjalik enampakkumine üheksa Rakvere linnale kuuluva elamumaa sihtotstarbega kinnistu hoonestusõigusega koormamiseks. Soovijail on võimalik oma kodu rajada kas Sügise, Nõlvaku või Propelleri tänavale. Enampakkumine algab elektroonilise oksjonina 4. aprillil.

Elamumaa müügi kõrval pakub linnavalitsus ettevõtjaile võimalust laiendada äritegevust või ehitada korterelamuid. Sel eesmärgil kuulutab linnavalitsus välja avaliku kirjaliku enampakkumise seitsmele Rakvere linnale kuuluva elamu-, äri- ja tootmismaa sihtotstarbega kinnistu hoonestusõigusega koormamiseks. Kinnistud asuvad Navi, Laial, Mõisavälja, Papiaru ja Raudtee tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles