OG Elektra plaanib Tapale ehitada teise kaupluse (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
OG Elektra teine kauplus Tapal on plaanis ehitada Paide maantee ja Loode tänava ristmiku kõrvale.
OG Elektra teine kauplus Tapal on plaanis ehitada Paide maantee ja Loode tänava ristmiku kõrvale. Foto: Ain Liiva

OG Elektra omanik Oleg Gross tunnistas, et idee ehitada Tapale Paide maantee äärde linna teine Grossi Toidukaupade kauplus sündis üleöö ja ootamatult. "See on poeg Georgi idee, millele ma alguses vastu vaidlesin. Aga siis sain aru, et tal on õigus, ja praegu tahaksin kaupluse piltlikult öeldes juba homme avada, kui võimalik oleks," lausus ettevõtja.

Tapa vallavalitus algatas OG Elektra avalduse põhjal 3. aprillil detailplaneeringu Loode tn 8 asuva maaüksuse kohta. See krunt asub Paide maantee ja Loode tänava ristmiku kõrval, rajoonis, mida kohalikud kutsuvad siiamaani sõjaväelinnaks – tegemist on valdavalt paneelmajade rajooniga, kus omal ajal elasid Nõukogude ohvitserid oma perekondadega.

Kummalisel kombel pole seal kandis kunagi olnud korralikku kauplust, kuigi piirkond asub kesklinnast kaugel ja elanikke on seal Tapa mõistes palju. Oleg Gross lausus, et pärast iseenda ja pojaga vaidlemist muutis ta meelt ning on nüüd veendunud, et idee ehitada sinna uus Grossi Toidukaupade kauplus on väga hea. "Hea ligipääsuga, suur elurajoon kõrval," tutvustas ta. "Lisaks on läheduses sõjaväeosa."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles