Rakvere linnal jääb reservi veel 20 elamumaa krunti

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Viimati pani linn oksjonile 16 kinnistut, mis asuvad Navi, Laial, Mõisavälja, Papiaru ja Raudtee tänaval.
Viimati pani linn oksjonile 16 kinnistut, mis asuvad Navi, Laial, Mõisavälja, Papiaru ja Raudtee tänaval. Foto: Kristel Mänd

Rakvere abilinnapea Kert Karus ütles, et Rakvere hakkab tasapisi täis saama, sest linnal on munitsipaalomandina reservis veel vaid ligi 20 elamumaa jagu krunte. Ehituse peaspetsialist Heldur Veidenbaum lisas, et muretsemiseks pole põhjust, sest lisaks on palju eraomandis olevaid hooneid, mis peagi lammutamisele lähevad. Samuti pole paljusid detailplaneeringuid ellu viima hakatud.

Rakvere abilinnapea Kert Karuse sõnul on hoonestuse laiendamiseks alles vaid mõned üksikud munitsipaalomandis olevad suuremad kinnistud. Üks asub näiteks Tõrma ringtee lääneküljel ja teine Linnametsa ääres. "Ööbiku tänavale planeerib linnavalitsus momendil 15 elamumaakrunti ja mõned ärimaa kinnistud. Suures plaanis jääb lisaks Ööbiku arendusele linnal reservi umbes 20 kinnistu jagu elamuarenduse ruumi," rääkis Karus.

Ehituse peaspetsialist Heldur Veidenbaum nentis, et elame muutuvas maailmas, kus täna ehitatakse ja homme lammutatakse. "Selles mõttes on linn ka pidevas muutumises." Samas kinnitas Karus, et linnajuhte rõõmustab see, kui inimesed tahavad just Rakverre elama tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles