Mida tegi Toots üle 75 protsendi rohkem kui Lenin? Maakonna mälumängusarjas vahetus võim

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Maakonna selle hooaja parim mälumänguvõistkond Fraternitas. Kapten Andrus Veinberg (tagareas vasakul) rõhutas, et laual nähtav kraam, sealhulgas õllepudelid, on auhind ja mängu ajal sellistes kogustes kesvamärga ei tarvitata.
Maakonna selle hooaja parim mälumänguvõistkond Fraternitas. Kapten Andrus Veinberg (tagareas vasakul) rõhutas, et laual nähtav kraam, sealhulgas õllepudelid, on auhind ja mängu ajal sellistes kogustes kesvamärga ei tarvitata. Foto: Erakogu

Lääne-Virumaa mälumängusarja võitis esimest korda võistkond nimega Fraternitas, senised meistrid Arkadi ja Project jäid vastavalt teiseks-kolmandaks.

Enam kui kümnest osamängust koosnev Lääne-Viru mälumängusari vältab juba aastakümneid, kuid tänavu sai tervitada täiesti uusi võitjaid – kooslus Fraternitas, kuhu kuulusid Andrus Veinberg, Ain Kütt, Jaan Nõmmik, Villu Albert ja Kaupo Nurk, on varem jõudnud küll kokkuvõttes esikolmikusse, kuid mitte esikohale.

​Mälumänguga tegeleb Lääne-Virumaal kindel seltskond ja sarjas osalevad võistkonnad on enam-vähem samad. Liikmed küll aeg-ajalt vahetuvad, aga tuumik püsib muutumatuna ja nii teatakse Fraternitast kui Tapa meeste punti, Projecti kui Tamsalu võistkonda ning Arkadi moodustavad Andres Pulver ja tema sõbrad. Fraternitas elas aga tänavuse hooaja eel üle pereheitmise ja võistkonna eestvedaja Andrus Veinbergi hinnangul polnud halba ilma heata – uuteks liikmeteks õnnestus meelitada targad mehed, kellest Jaan Nõmmik on ju vana mälumängukorüfee, kes mõned aastad jõude istunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles