Lisatud videod Baltoscandal tegi avalöögi lasteaias: etenduskunstid ja Mesimummud

Copy
Baltoscandal eelüritusel Triinu lasteaias vahetasid mudilastega mõtteid Baltoscandali kunstiline juht Priit Raud ja festivali direktor Velvo Väli. 
Baltoscandal eelüritusel Triinu lasteaias vahetasid mudilastega mõtteid Baltoscandali kunstiline juht Priit Raud ja festivali direktor Velvo Väli. Foto: Marianne Loorents

Rahvusvaheline etenduskunstide festival Baltoscandal toob 3.–7. juulini taas Rakverre kokku teatritipud üle Euroopa. Festivali kavast kõneldi kõigepealt teatrilembese Mesimummude rühmaga Rakveres Triinu lasteaias.

Siiliks, lõviks, liblikaks, tiigriks, jäneseks ja paljudeks teisteks toredateks tegelasteks kostümeeritud Mesimummu rühma mudilased teadsid, et rahvusvaheline tähendab loomaaeda ja festival on sõber, ning rääkisid asjalikult kaasa.

Koos Baltoscandali kunstilise juhi Priit Raua ja festivali direktori, Rakvere teatri juhi Velvo Väliga arutati teatri üle ja tutvuti videote vahendusel festivaliprogrammiga, kuhu esimest korda kuulub ka kolm koguperelavastust.Ühises arutelus sai selgeks, et Baltoscandali festivalile tulevad paljude riikide teatrid näitama oma lavastusi ja neid mängitakse mitme päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles