Rakvere ripsmetehnik muutis saatejuhi deemoniks ja pälvis kolm karikat

Merly Raudla
Copy

Reedel ja laupäeval Rakveres peetud ripsmetehnikute meistrivõistlused osutusid edukaks kohalikule tegijale Kairi Korbele. Kolm aastat sel alal töötanud tehnik võitis viie kategooria peale kolm karikat ning muutis tuntud saatejuhi Erkki Sarapuu fantaasiavoorus deemoniks.

Eesti ripsmetehnikute meistrivõistlustel osalemine ei olnud Kairi Korbele uus ettevõtmine. Ta osales ka möödunud aastal ning tõi siis koju neli karikat. "Tänu eelmise aasta kogemusele oli seekordne võistlus natuke pingevabam minu jaoks. Enam ei olnud asi nii tundmatu ja teadsin, mida oodata," rääkis ripsmespetsialist.

Tema sõnul möödus esimene võistluspäev rahulikult, teine päev oli aga juba raske. "Närv vedas alt ja töö ei läinud enam nii lihtsalt," tunnistas Korbe ja lisas, et käsi värises ja raske oli täppistööd teha. Pinget lisas ka teadmine, et fantaasiavoorus tuleb tal muuta tuntud telenäo Erkki Sarapuu välimust. Ta tunnistas, et süda puperdas ja kergelt iiveldas. "Aga sain tehtud ja ise jäin tulemusega rahule. Muidugi suured tänud minu õele Mailile, kes pool töömahust enda kanda võttis ja oli suureks abiks mulle oma oskuste ja nõuga," rääkis ripsmetehnik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles