M-Spordi tegevdirektor jäi Jaspar Vaheri esitusega väga rahule

Kevin Volter
Copy
M-Sport Poola tegevdirektoril Maciej Wodal jagus noorele kadrinlasele ainult kiidusõnu.
M-Sport Poola tegevdirektoril Maciej Wodal jagus noorele kadrinlasele ainult kiidusõnu. Foto: M-Sport

M-Sport Poola meeskonna tegevdirektor Maciej Woda jäi väga rahule autoralli Euroopa meistrivõistluste Ungari etapil juunioride arvestuses teise koha saavutanud Jaspar Vaheri sportliku esitusega ja tema koostööga tiimiga, vahendab Eesti Autospordi Liit.

Kahekordsele Estonian Junior Challenge‘i sarja võitjale ja Team Estonia Autosport 2024 liikmele Vaherile oli Ungari ralli esimene võistlus väljaspool Balti riike. Tema kaardilugejal Sander Pruulil oli Junior WRC kogemusi neljalt etapilt. Kui Pruuliga oli Vaheril varasemast kokkupuude juba olemas, siis täiesti uus oli kogemus M-Sport Poola meeskonnaga, kes valmistas ette eestlaste võistlusautoks olnud Ford Fiesta Rally4.

M-Sport Poola meeskonna tegevdirektor Maciej Woda ütles, et nädalavahetus õnnestus hästi. "Jaspar on väga tore noormees ja, ärge saage minust valesti aru, väga eestlaslik. Tema lähenemine oli alguses selline jahe ja emotsioonitu, kui ta sai meeskonnaga rohkem tuttavaks ja muutus rohkem vabamaks, siis nägime väga positiivseid emotsioone ja naeratusi," rääkis Woda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles