Galerii Haljala kossumehed võitlesid end debüüthooajal rahvaliiga finaali

Copy

Kuigi meistriliiga tasemel korvpalli maakonnas nautida ei saa ja lähiajal seda võimalust ilmselt ka ei teki, on meie korvpallivõistkonnad madalamates liigades tasemel. Esmaspäeva viimastel tundidel kindlustas Optibet Rahvaliiga ida regioonis finaalikoha Haljala NGU meeskond.

Kuigi rahvaliiga on mõeldud eelkõike harrastajatele, on Haljalas asi ette võetud suurelt. Kohaliku kogukonna ja vihaste mängumeeste abil minnakse jahtima regiooni arvestuses võitu ning kodumängudel sisustavad pause tantsutüdrukud ja viskevõistlused. Pealtvaatajal tasub saali tulla varakult, sest istekohti tribüünil enne avavilet naljalt ei leia. 

Seitsme meeskonna osalusel peetud ida regiooni põhiturniir osutus kaasahaaravalt tasavägiseks. Kui Lüganuse mehed võitsid 12 mängust üheksa, siis Haljala, KK Hito ja Toila tiim lõpetasid kõik võrdselt kaheksa võiduga. Parem korvide vahe andis teise koha Haljalale, mis tähendas, et poolfinaalides ootas ees kaks tasavägist mängu kogenud Hito meeskonnaga, kus teiste kõrval kannab põhiraskust Reinar Halliku KK-s mehetegusid tegeva Karel Pärnpuu isa Jaanus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles