Käsipallinoored omandasid mängutarkust Lõuna-Korea meestekoondise peatreeneri käe all

Kevin Volter
Copy
Tapal jagas noortele tarkust Lõuna-Korea käsipallikoondise peatreener Herlander Ramiro Rodrigues da Silva.
Tapal jagas noortele tarkust Lõuna-Korea käsipallikoondise peatreener Herlander Ramiro Rodrigues da Silva. Foto: Marie-Johanna Kippar

Nädalavahetusel toimus Tapal käsipalliliidu korraldatud ühine treeninglaager noortekoondistele. Spordihoonesse kogunes naistekoondis koos 2006. aastal sündinud palluritega ning lisaks 2008. aastal sündinud tüdrukud. Poistest olid tegevuses 2006. ja 2008. aastal sündinute meeskonnad.

2008. aastal sündinud poisid treenisid seekord natukene erilisemas õhkkonnas. Tehti füüsilisi teste, aga nendele lisaks harjutati Euroopa Käsipalliföderatsiooni ametliku lektori, Lõuna-Korea meestekoondise treeneri Herlander Ramiro Rodrigues da Silva juhendamisel. Põhiliseks teemaks oli ka Eesti käsipallitreeneritele mõeldud koolitusel ülekaalus ning vähemuses mängimine. 

2006. aastal sündinud väravpallureid juhendasid Toomas Heinla, Aron Jaanis ja Indrek Lillsoo. Selle vanuseklassi noormehed valmistuvad augusti keskel toimuvaks finaalturniiriks. "Eks oleme hetkel natukene raskes seisus. Eelmisel nädalavahetusel toimunud A-klassi ning laupäeval algava Balti liiga tõttu on meil mõned eemalejääjad. Kuigi suur osa põhituumikust on puudu, annab see võimaluse kontrollida hetkel koondise piiri peal olevaid mängijaid ning vaadata nende valmisolekut suve eel," rääkis Heinla enne laagrit.

Lisaks Ergo Rohu, Kerli Jõksi ja Martin Kalveti juhendatavale naistele ja 2006. aastal sündinud tüdrukutele olid nädalavahetusel Tapal ka 2008. aasta sündinud tüdrukud Ragnar Põldma eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles