Tõupull Ustav talub maamessi melu stoilise rahuga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Simmentali tõugu Ustav ei lasknud end isegi siis häirida, kui väikesed külastajad, kuulnud tema näitlejakarjäärist, hakkasid loomast pilte klõpsima.
Simmentali tõugu Ustav ei lasknud end isegi siis häirida, kui väikesed külastajad, kuulnud tema näitlejakarjäärist, hakkasid loomast pilte klõpsima. Foto: Ain Liiva

Tartus avati neljapäeva keskpäeval 30. maamess. Kui suurnäituse nooremad külastajad kuulsid, et Piiralt messile toodud tõupull Ustav on oma muude tegemiste kõrvalt näidelnud Tommy Cashi muusikavideos, asuti suure loomaga usinalt selfisid klõpsima.

Lääne-Virumaalt on messil esindatud kümmekond ettevõtet. Simmentali tõugu Ustavi kodu on lihaveiseid kasvatavas Piira Mahe OÜ-s.

"Ta on väga rahumeelne loom ja ei lase end melust häirida," rääkis Piira farmi juhataja Maire Järv. "Maamessil oleme varemgi käinud, aga mitte ainult – Ülenurmel, Tallinnas oleme näitustel käinud. Kallistama ma teda siin pisikeses aedikus ei läheks, mitte et ta kallale tuleks, vaid ta võib lihtsalt kogemata tõugata, aga autosõitu ja näitusemelu talub ta hästi, ei lase end üldse häirida."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles