Tasulise parkimise algus Võsul lükkub suure tõenäosusega suvekuusse

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Suvel on Võsul parkijaid palju ning sageli ummistavad parkivad autod nii teid kui ka haljasalasid.
Suvel on Võsul parkijaid palju ning sageli ummistavad parkivad autod nii teid kui ka haljasalasid. Foto: Vladislav Musakko

Haljala vallavolikogu veebruarikuisel istungil otsustati, et ees ootavast maikuust kehtestatakse Võsul suvekuudeks tasuline parkimine, praegu on aga volikogu laual ettepanek lükata parkimise tasuliseks muutmine 10. juunile.

Tasuline parkimine Võsul hakkab esialgu puudutama aleviku keskosa, samuti hiljuti rajatud rannaparklat. Esmalt oli vallal plaan Võsul parkijatelt tasu küsida 15. maist 15. septembrini, kuid hankedokumentidega tegelemine ja uue korra peensuste väljatöötamine on tinginud selle, et Haljala vallavalitsus esitab uuel nädalal volikogule ettepaneku alustada tasulise parkimisega 10. juunist.

Haljala valla kommunikatsioonispetsialist Kent Kerner rääkis, et majanduskomisjon on vallavalitsuse ettepaneku juba ühel häälel heaks kiitnud ning uuel nädalal saab selle üle hääletada vallavolikogu. "Teenuse osutaja leidmisega on läinud plaanitust kauem aega, kuna hankedokumendid vajasid ettevalmistust ning kõik küsimused pidid saama vastused," kommenteeris Kerner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles