Kadrina Karud võitsid ülipingelise finaali ja krooniti esiliiga võitjaks

Copy
Kadrina Karud võitsid korvpalli esiliiga.
Kadrina Karud võitsid korvpalli esiliiga. Foto: Ain Liiva

Saku esiliiga finaal oli möödunud hooaja lõpu kordus: piigid ristasid taas Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon. Karud said Janar Aniste lõpusekundite viskest magusa revanši ja krooniti 2300 pealtvaataja ees esiliiga võitjaks tulemusega 94:90.

Hüppepalli võitnud kadrinlased panid Kastani Arena täismaja rõkkama, sest Anton Davidjuki kolmene avas kohtumise, kuid Maaülikooli poolelt ei jäädud võlgu ja Joosep Russak järgmisel rünnakul viigistas. Publikut oli tõesti palju, sest vahepeal manitses mänguteadustaja autojuhte, kes oma sõiduvahendi Kastani puiesteele olid parkinud. Sinna nimelt autot jätta ei tohtinud ja valesti parkijaid ootas ees auto teisaldamine. Esimese veerandaja staar oli kadrinlaste skoorikuningas Janar Aniste, kelle kolme kaugviske toel võitsid Karud 22:20.

Tudengite lihtsad eksimused korvialuses tsoonis ning Karude kuus kolmepunktiviset käristasid kodumeeskonna edu aina suuremaks. Teise veerandaja keskpaigaks olid kadrinlased juba 36:29 juhtimas. Poolaja lõpuks Karude seitsmepunktilises eduseisus 49:42 meeskonnad puhkama läksidki. Üleplatsimees oli Anton Davidjuk 15 punktiga, esimesel veerandajal domineerinud Aniste kogus 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles