Galerii Karude juht Raivo Tribuntsov: vaadake, mis siin toimub, kuhu meil veel edasi minna on?

Copy

Tere Kadrina Karud krooniti reede hilisõhtul Saku esiliiga võitjaks. Täismaja publikut sai närvikõdi täie raha eest, sest võidu kindlustas Janar Aniste tabav kaugvise vaid 5 sekundit enne mängu lõppu. Klubi juht Raivo Tribuntsov ütles mängu järel, et hoolimata tiitlist kõrgliigasse minek Karude plaanides ei ole ning oma asja aetakse edasi esiliigas.

Õnnepisarais Tribuntsovi ümbritses peale lõpusireeni katkematu rivi õnnitlejaid. Kätt surusid sponsorid, fännid, peretuttavad ning ka täiesti võõrad inimesed. "Ütlen ausalt, mul oli klomp kurgus siis, kui mäng hakkas ja Kadrina fännid käima tõmbasid. Mängul olid mõtted juba oma asja juures," sõnas Tribuntsov.

"Ma loodan, et need mehed jätkavad minuga uuel hooajal, sest ma olen oma hinge neile andnud ja nemad mulle." Klubi juht kinnitas, et kindlasti jätkatakse esiliigas ja meistritiitliga kaasnevat võimalust tõusta meistriliigasse Karud ära ei kasuta. "Vaadake, mis siin toimub. Kuhu meil veel edasi minna on? Viimati oli selline hulk rahvast 2010. aasta Tarva finaali ajal," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles