Kadrina Karude liider võib siirduda välismaale

Kevin Volter
Copy
Janar Aniste tõestas, et põhitöö kõrvalt on võimalik kossu mängida küll. Just tema lõpusekundite kaugvise tõi Karudele ajaloolise tiitli.
Janar Aniste tõestas, et põhitöö kõrvalt on võimalik kossu mängida küll. Just tema lõpusekundite kaugvise tõi Karudele ajaloolise tiitli. Foto: Ain Liiva

Korvpalli esiliiga selle hooaja staar oli kahtlemata Kadrina Karude eest mänginud 23-aastane tagamängija Janar Aniste. Just tema tabav kolmene finaalmängu lõpusekunditel tõi meistritiitli läänevirulastele. Hooaja keskmised näitajad mängu kohta olid Anistel 23,4 punkti, 4,3 resultatiivset söötu ja 2,3 vaheltlõiget. Nende numbrite põhjal oleks uks kõikidesse meistriliiga meeskondadesse avatud, aga klubi juhi Raivo Tribuntsovi jutu järgi võib Aniste siirduda Hispaaniasse.

Küsimusele, kui raske oleks Anistet ka järgmisel hooajal Karude tiimis hoida, vastas Tribuntsov, et üldse mitte raske. "Janar käib tööl, mina toetan teda kütusega," rääkis klubi juht. "Alles üleeile (kolmapäeval – K. V.) tuli ja küsis mult, et kas ma ühe paari tosse võin veel võtta. Ütlesin talle, et sina tohid."

Karude tiimiboss tunnistas, et Aniste on jäänud nii-öelda seisvasse vette ja teinekord ei tunne me oma talente ära. "See, mis ta täna siin tegi, ma loodan, et te kõik saate aru, ta on midagi enamat kui lihtsalt esiliiga. Kõik, mis me teeme koos, ta naudib seda, aga kinni ma teda ei hoia," kõneles Tribuntsov peale esiliiga finaalmängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles