Veel kolm päeva saab hinnata raamatukogusid

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Raamatukogud soovivad olla veelgi lugejasõbralikumad.
Raamatukogud soovivad olla veelgi lugejasõbralikumad. Foto: Marko Saarm

Viimaseid päevi saab osaleda üleeestilises raamatukogude rahuloluuuringus.

Eesti rahvaraamatukogudes toimub 24. aprillini rahuloluuuring, mille eesmärk on paremini aru saada lugejate vajadustest suurimas avalikus teenusevõrgustikus ning parandada teenuse kvaliteeti. Oma arvamust saab avaldada üle Eesti rohkem kui 500 rahvaraamatukogus.

Rahuloluküsitluses palutakse lugejatel hinnata oma viimast raamatukogukülastust. Soovi korral saab lisada, mis meeldis ja mis võiks olla parem. Küsitlusele on võimalik vastata nii raamatukogus kohapeal kui ka veebi vahendusel, vastava lingi leiab kohaliku raamatukogu veebilehelt või sotsiaalmeediast. 

Kultuuriministeeriumi raamatukogunõunik Ülle Talihärm ütles, et rahvaraamatukogud, kus küsitlus läbi viiakse, on oma rohkem kui 500 avatud uksega üks suuremaid avaliku teenuse võrgustikke. "Kasutajate ja lugejate tagasiside on seega oluline, et oleks võimalik pakkuda veelgi paremat ja kvaliteetsemat, kogukonna ootustele vastavat raamatukoguteenust. Ootame kõiki raamatukogudes käijaid küsitluses aktiivselt osalema ning arvamust avaldama," selgitas Talihärm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles