Armastatud ilusalong Belle Stuudio seab end peagi sisse uutes ruumides

Kärt Devaney
Copy
Veel vanades Belle Stuudio ruumides. Marge Kallaste fotoga pottsepp Otto Postist, kes Lai 25 maja ehitada laskis. Tema taga on üks kahest maja algupärasest ahjust.
Veel vanades Belle Stuudio ruumides. Marge Kallaste fotoga pottsepp Otto Postist, kes Lai 25 maja ehitada laskis. Tema taga on üks kahest maja algupärasest ahjust. Foto: Marianne Loorents

Juba mitu nädalat on portaalides müügil olnud Rakvere ilusalongi Belle Stuudio sisustus. Rahva seas armastatud ilusalong, mis seni on tegutsenud Lai 25 asuvas telliskivimajas, mis tänavu talvel ohtralt vaidlusi tekitas ning kõlapinda ja kajastust sai, seisab muutuste ees ja peagi tegeletakse klientide eest hoolitsemise kõrval ka uutesse ruumidesse kolimisega.

Belle Stuudio omanik Marge Kallaste kinnitab, et neil on meeskonnaga kõik hästi ja kindlustunne olemas, kuna eellepingud on juba sõlmitud. Ta on nõus ka tasapisi saladuseloori kergitama. «Meil oleksid muutused seisnud ees nagunii, ent tänu meediakajastustele nii Virumaa Teatajas kui näiteks Maalehes saime uutele ruumidele nii toreda pakkumise, et me lihtsalt ei tahtnud keelduda,» selgitas Kallaste.

Belle Stuudio uueks asukohaks saavad Pihlaka kohviku peal paiknevad ruumid. «Seal varem asunud Helena salongi omanik on oma elutöö teinud ning pakkus ruume meile. Vaatamas käies sain kohe aru, et ruumid on meie jaoks suurepärased. Seal on avarust ja ruumi, mahume sinna oma stuudioga ilma väiksemaks minemata ja millestki loobumata,» kõneles Marge Kallaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles