Käsipallinaised lõpetasid hooaja pronksmedalitel

Kevin Volter
Copy
SK Tapa käsipallinaiskond.
SK Tapa käsipallinaiskond. Foto: Marie Johanna Kippar

Kolmapäeval kohtusid Eesti naiste käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri viimases mängus Tapal kohalik valla spordiklubi ja KPK Mella/Tallinna SK. Enne mängu oli juba selge, et Mella liigub finaali ning läänevirulastele jääb sel hooajal pronksmedal. 

Võrdselt alanud kohtumises suutis Marjette-Maie Müntser SK Tapa 12. minutil 5:4 ette viia. Kusjuures viis minutit hiljem oligi platsil vaid neli naist, kes olid suutnud skoori teha. Poolaja lõpus haaras kerge initsiatiivi külalisnaiskond, kes Anastassia Volkova tabamuse järel garderoobi 15:13 edu kaasa võttis. 

Tapa suutis teise poolaja keskpaigaks peamiselt Laura Kärneri nelja värava toel taas viigiseisuni jõuda – 23:23. Mõned sekundid enne lõppu olid külalised veel väravaga peal, kuid lõppsõna jäi tapalastele, kes seisu viigistasid ning tabelisse viigipunkti kirjutasid.

"Kokkuvõttes võib öelda, et selle hooaja hindeks paneks tugeva koolipoisi kolme. Ise tunnen, et me oleksime ka võinud kõrgematele kohtadele mängida, aga kahjuks kaotasime sügisel mõned naised vigastustele. Ega ainult selle taha pugema ei hakka, kuid sellel oli oma roll. Meiega liitusid sel aastal ka osad Tabasalu tüdrukud ning kokkumängu leidmine võttis oma aja," kommenteeris käsipalliliidu pressiteenistusele SK Tapa treener Marten Saar. 

"Loomulikult jätab pronks meie liigas rahulolematuse tunde. Suurt rõõmu tunda ei saa, aga positiivse koha pealt ei jäänud me vähemalt nulli peale. Osa naisi said oma esimese Balti liiga kogemuse ning osalesid ka naiste koondise tegevuses, mis tulevikku silmas pidades kindlasti kasulik on," rääkis Saar. 

Sel hooajal mängisid kolm võistkonda naiste meistriliigas neli korda omavahel läbi ning kaks paremat pääsesid finaali. Tapa lõpetas hooaja kahe punkti ja kolmanda kohaga.

Pronksmedalid said kaela

Mia-Marii Tedrekull, Kärolin Kullamägi, Eleri Afanasjev, Erika Morgenson, Marjette Maie Müntser, Maiu Eesalu, Marie-Johanna Kippar, Karina Kuul, Jenni Horn, Gerda Staal, Laura Kärner, Hannah Mänd, Janette Vihand, Johanna Kalgan, Kadri Liisi Toots, Laura Horn, Simona Koppel ja Kadri Einmann.

Naisi treenisid Marten Saar, Aron Jaanis, Perit Olesk ja Kert Kähari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles