Teenekas sumo- ja judotreener Riho Rannikmaa haaras spordikompleksi töötajate vastu mõõga (3)

Copy

Teenekas sumo- ja judotreener Riho Rannikmaa keeldus Vinni spordikompleksis olevat kontoriks kohandatud ruumi vabastamast ja viimaks tõmbas tupest välja ka mõõga. Asjasse sekkus politseinik, kes külmrelva konfiskeeris. Spordikompleksil on plaanis ruum ümber kujundada garderoobiks, et parandada kahevõitlejate sportimistingimusi.

Teadaolevalt on Vinni spordikompleksi juhtkond üritanud enama kui viie aasta jooksul parandada kahevõitlejate treeningutingimusi. Nimelt puudub neil matisaali vahetus läheduses garderoob. Samas on kõne all olnud ühe inventariruumi kohandamine garderoobiks. Konkreetset ruumi kasutas 38-aastat kontorina aga teenekas sumo- ja judotreener Riho Rannikmaa.

29. aprilli pärastlõunaks olid pooled justkui ühise keele leidnud, kuid äkitsi kiskus olukord väga kuumaks. "Asi läks tõepoolest väga kiiresti väga teravaks. Võtsin sumoliidult 70. sünnipäevaks kingituseks saadud katana ja tõmbasin selle poolenisti tupest välja. Seepeale tormasid spordikeskuse töötajad Dojost välja ja mul läks pilt eest mustaks. Vajusin siiasamasse matile maha ja tulin mõne aja möödudes tagasi meelemärkusele. Võtsin vererõhurohtu ja istusin saali nurgas olevale pingile. Siis tulid spordikeskuse töötajad uuesti ja seekord koos politseinikega, kes võtsid mõõga endaga kaasa," rääkis Rannikmaa ja täpsustas, et tegemist oli ikkagi suveniirmõõgaga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles