Ratsatreener Reet Proover sai sünnipäevakingiks nimelise pingi

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Reet Proover teisipäeval talle pühendatud pingil. Juubilari selja taga seisab Vinni vallavolikogu esimees Evelin Poolamets, temast paremal Vinni vallavanem Erki Savisaar.
Reet Proover teisipäeval talle pühendatud pingil. Juubilari selja taga seisab Vinni vallavolikogu esimees Evelin Poolamets, temast paremal Vinni vallavanem Erki Savisaar. Foto: Carmen Malmberg

30. aprillil, mis oli ühtlasi teeneka ratsatreeneri ja hobusekasvataja Reet Prooveri 80. sünnipäev, avati Vinni talli juures talle pühendatud pink. 

Vinni vallavolikogu esimees Evelin Poolamets rõhutas juubilari tänades, et Reet Proover on spordipisikuga nakatanud terveid põlvkondi. Proover ei keskendu ratsutamise juures ainult tehnilistele oskustele, vaid ka suhtele hobuste ja loodusega. Ta ei ole õpetanud mitte üksnes ratsutamist, vaid ka austust uhkete loomade vastu ning hobuste käitumise mõistmist ja nendega harmoonias elamist.

Juubilari õnnitlejate hulgas oli palju endisi õpilasi, teenekaid hobusekasvatajaid ning ratsapordi eestvedajaid, sealhulgas Sirje Argus, Tõnu Rähn, Tiit Sirel, Riina Pill, Rein Pill, Kalju Laiapea, Andres Trei, Heiki Ulpus, Julia Katok ja paljud teised, keda Reet Prooveriga seob pikaajaline tutvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles