Kehaliste võimete testil tehti kuus maksimumtulemust

Kevin Volter
Copy
Test koosneb kolmest osast: kätekõverdused toenglamangus kahe minuti jooksul, kõhulihasteharjutused kahe minuti jooksul ning aja peale 3200 m jooks.
Test koosneb kolmest osast: kätekõverdused toenglamangus kahe minuti jooksul, kõhulihasteharjutused kahe minuti jooksul ning aja peale 3200 m jooks. Foto: Viru malev

Kaitseliidu Viru malev korraldas esmaspäeval koos 1. jalaväebrigaadi, Rakvere spordikeskuse ja Rakvere riigigümnaasiumiga kehalise võimekuse kontrolltesti. Oma võimed pani proovile ligi 150 huvilist vanuses 7–70+ eluaastat. 

Ürituse üks eestvedajaid, Viru maleva vabatahtlik spordipealik Sven Hõbemägi jäi ettevõtmisega igati rahule. "See sportlik üritus on vajalik, kuna annab inimestele hea võimaluse end proovile panna, ja seda mitte ainult ühel alal, vaid komplekssemalt. Pingutust vajab, kuid raske ei ole, sest selle läbisid nii noorim osaleja, kes oli 7-aastane, ja vanim, vanuses 70+," rääkis korraldaja. "Ka kehaliste kasvatuste õpetajate seas, kes koos oma õpilastega osalesid, tekkis mõte, et võiks korraldada seda üritust kaks korda aastas ehk siis kevadel ja sügisel. Igal juhul kõigil oli tuju laes, korraldajad valmis uuteks toimetusteks."


Individuaalselt peeti arvestust vastavalt testi klassifikatsioonile. Maksimumsoorituse tegid ehk 300 punkti said Toomas Kiis, Ago Veilberg, Mario Rego, Aljona Karlõševa, Aire Talbach ja Tanel Trasberg.

Võistkondi osales võistlusel seitse, kellest parima tulemuse – täispunktid ja esikoha – sai päästeameti Rakvere piirkonna võistkond, hõbeda teenis Viru maleva staap ja kolmanda koha Rakvere Vabaduse kooli 2. võistkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles