Ridaküla saab uue betoonkattega korvpalliväljaku (1)

Copy
Nüüdisaegsel korvpalliväljakul on nauditav mängida.
Nüüdisaegsel korvpalliväljakul on nauditav mängida. Foto: Betoonimeister.ee

Korvpalliväljakute uuendamise konkursi võit läks Kadrina, Toila ja Saaremaa valda. Teist aastat toimuv kodukoha korvpalliväljaku uuendamise kampaania toob sel hooajal uue betoonkattega väljaku Ridakülla. 

Ridaküla seltsimaja esindaja sõnul peetakse olemasoleval tagasihoidlikul väljakul kogukonna pallivõistlusi ning see on toredaks ajaveetmise kohaks nii kohalikele noortele ja vanadele kui ka maleva- ja laagrilastele, ent palliplatsi kattematerjal tolmas mängides ning kivid talla all libisesid.

Kõige enam tuli uue betoonkattega korvpalliväljaku rajamiseks taotlusi Harju, Saare ja Lääne-Viru maakonnast. Betoonimeistri juhi Kalle Suitslepa sõnul oli tore näha, et huvi korvpalliväljakute uuendamise vastu on endiselt suur. "Meil on hea meel, et on nii palju ettevõtlikke omavalitsusi ja kogukondi, kes kodukoha korvpallimängu tingimuste parandamise eest seisavad. Positiivne tagasiside annab meile märku, et tegeleme õige asjaga. Betoonimeister saab noortesporti toetada kolmes tegusas kogukonnas," rääkis Suitslepp.

Eesti Korvpalliliidu 3 x 3 korvpalli peatreeneri ja konkursikomisjoni liikme Siim Raudla sõnul motiveerib Betoonimeistri algatus loodetavasti ka teisi ettevõtjaid toetama kohalikke kogukondi ning oma kodukoha palliplatse üle vaatama. "Vaatamata sellele, et korvpall on Eestis üks armastatumaid spordialasid ning meil on hetkel üle tuhande väljaku, on suur osa neist paraku üsna kehvas seisus, ja seda eriti väiksemates asulates," nentis Raudla.

Uue väljaku saavad ka Voka Ida-Virumaal ning Kailuka küla Saaremaal. Nüüdisaegsete korvpalliväljakute rajamise taotlusi saabus kümnest maakonnast, kokku 31 kogukonnalt. 

Tagasi üles