Eesti Naabrivalve tähistab 24. tegevusaasta täitumist

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
MTÜ Eesti Naabrivalve seisab kogukondade turvalisuse ja naabruskondade heaolu edendamise eest.
MTÜ Eesti Naabrivalve seisab kogukondade turvalisuse ja naabruskondade heaolu edendamise eest. Foto: Elmo Riig

MTÜ Eesti Naabrivalve tähistab pühapäeval oma 24. aastapäeva, olles oma tegutsemisaja jooksul seisnud kogukondade turvalisuse ja naabruskondade heaolu edendamise eest.

Eesti Naabrivalve teatel on mittetulundusühing olnud alates 2000. aastast juhtiv jõud naabrivalve-kontseptsiooni rakendamisel ning kogukondade ühendamisel turvalisuse suurendamiseks. Ühingu missioon on luua ja säilitada turvalisi ning toetavaid naabruskondi, kus inimesed tunnevad end ohutult ja kus on arengut toetav keskkond.

"24 aasta jooksul on Eesti Naabrivalve kasvanud ja arenenud tänu pühendunud liikmetele, vabatahtlikele ja partneritele üle Eesti. Oleme uhked oma saavutuste üle, kuid tunnistame, et nii nagu ei saavutata kunagi 100-protsendilist turvalisust, ei lõppe kunagi ka meie töö," teatas ühing. "Jätkuvalt pühendume kogukondade turvalisuse ja heaolu edendamisele ning koostööle kõigi nende partneritega, kes jagavad meie visiooni paremast ja turvalisemast Eestist."

Eesti Naabrivalve tänab ühtlasi kõiki, kes on ühingut toetanud. Ühing vaatab enda teatel tulevikku teadmisega, et tema missioon on jätkuvalt oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles