Livar Liblik kutsuti jäätmekeskuse tulekahju kustutamist juhtima otse korvpallimeeskonna võidupeolt

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Livar Liblik sai korvpallisaalis kaela meistrimedali, aga jätkupeo asemel läks ta Rakveres süttinud jäätmekeskust kustutama.
Livar Liblik sai korvpallisaalis kaela meistrimedali, aga jätkupeo asemel läks ta Rakveres süttinud jäätmekeskust kustutama. Foto: Ain Liiva

Väike-Maarja päästekomando meeskonnavanem Livar Liblik elas laupäeval parajasti kaasa Väike-Maarja Päästekooli mängule ja võidule maakonna korvpallimeistrivõistluste finaalis, kui süttis Rakvere jäätmekeskus. Asjaolude kokkulangemisel tuli mehel võidupeo asemel minna tööle ja juhtida tulekahju kustutamist kuni pühapäeva hommikul kella üheksani.

Livar Liblik on heal tasemel amatöörkorvpallur: aastatel 2003–2018 mängis ta Eesti esiliigas Tamsalu Los Torose eest. Maakonna tasemel jätkab ta tänase päevani, olles päästekooli meeskonna üks raudvaradest, kuid seekordset finaali pidi ta vigastuse tõttu jälgima varumängijate pingilt.

​Samal ajal kui päästekool Simuna SK-ga korvpalliplatsil maakonna meistrit selgitas ja võitis 94:89, süttis Rakvere jäätmekeskuses olmeprügi. Paraku väänas sündmuskohal tegutsenud päästetööde juht oma jala ja tuli EMO-sse toimetada. Talle asuti asendust otsima, telefoni teel saadi kätte Liblik, kes parajasti Rakveres viibis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles