Rakvere neiu lendab filmitiivul Los Angelesse

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Tudengifilm "Viivis" jutustab loo Evest (Elina Reinold) ja Leidast (Luule Komissarov), kahest ristsõnahuvilisest raamatukoguhoidjast.
Tudengifilm "Viivis" jutustab loo Evest (Elina Reinold) ja Leidast (Luule Komissarov), kahest ristsõnahuvilisest raamatukoguhoidjast. Foto: BFM

BFM-i lühifilm "Viivis", mille produtsent on Rakverest pärit tudeng Margareth Villers, võistleb Sony Future Filmmaker Awardsil. Tallinna ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi noorte filmitegijate lühifilm valiti nominendiks enam kui 8000 filmi seast. 

SFF Awards on Creo ja Sony korraldatav võistlusprogramm, kus auhinnatakse lühifilme kuues kategoorias.Tallinna ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudis (BFM) režissööriks õppiva Elis Rumma lühifilm "Viivis" kandideerib mängufilmide kategoorias.

Mullu valminud lühifilm "Viivis" – ingliskeelse pealkirjaga "What‘s up with Numbats?" – kestab 12 minutit ja 37 sekundit ning jutustab loo kahest raamatukoguhoidjast Evest (Elina Reinold) ja Leidast (Luule Komissarov), kes lahendavad tööl olles ka ristsõnu ja lähevad omavahel vaidlema sipelgakarude üle. Leidlik ja koomiliste elementidega kompaktne lühifilm näitab nutikalt erinevaid karaktereid ja tegevuspaiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles