Lidl avas Rakvere kaupluse juures elektriautode laadimispunkti

Merly Raudla
Copy
Rakvere Lidli juures saab elektriautosid laadida.
Rakvere Lidli juures saab elektriautosid laadida. Foto: Lidl Eesti

Lidl Eesti alustas oma kaupluste parklates elektriautode laadijate võrgustiku loomist. Esimesed kolm laadimispunkti paiknevad Rakvere, Tallinna Akadeemia tee ja Tartu Lõunakeskuse Lidli juures.

Elektriautode laadimiseks pakutakse Lidli kaupluste juures laadimisvõimalust nii vahelduv- kui ka alalisvooluga. Kõikides Lidli e-laadimisjaamades saab laadida ka pistikhübriide.

"Meie eesmärgiks on muuta ostlemiskogemus järjest mugavamaks. Elektriautosid on Eesti teedel-tänavatel järjest rohkem ja seega on nende jaoks laadimisvõimaluste pakkumine meie poolt üks samm klientide elu lihtsamaks tegemiseks," sõnas Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel. Tema sõnul on ka lühikese poeskäigu ajal võimalik elektriautot laadida sellisel määral, et paljude jaoks lisandub linnatingimustes mitme päeva jagu läbisõitu. Seppel märkis, et Lidl Eesti kasutab elektriautode laadimiseks ainult rohelist elektrit, et anda veelgi suurem panus keskkonna- ja kliimakaitse parandamisse.

Praegu on elektriautosid võimalik laadida Tallinnas Akadeemia tee Lidli, Rakvere Lidli ja Tartus Lõunakeskuse Lidli juures. Laadijaid lisandub lähiajal veelgi ning ka sel suvel avatav Kuressaare Lidl saab elektriautode laadija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles