Lootus elab Kas Keila Korvpallikooli lagunemine võib kõrgliiga mängud tuua Virumaale?

Kevin Volter
Copy
Reinar Hallik on oma kõrvale saanud usaldusväärse treenerite tiimi Alessio Landra ja Andres Sõbra näol. Lähinädalatel peaks selguma, kas klubi mängib eeloleval hooajal kõrgliigas.
Reinar Hallik on oma kõrvale saanud usaldusväärse treenerite tiimi Alessio Landra ja Andres Sõbra näol. Lähinädalatel peaks selguma, kas klubi mängib eeloleval hooajal kõrgliigas. Foto: Ain Liiva

Jüri spordihoones tõmmati nädalavahetusel joon alla kodusele noortekorvpalli hooajale. Reinar Halliku KK/ Vinni Valla (RHKK) kuni 19-aastaste noormeeste võistkond krooniti täismaja ees Eesti meistriks. Kuigi meeste esiliigas saadud neljas koht automaatselt meistriliigasse pääsu ei anna, on klubi omaniku Reinar Halliku sõnul see siiski eesmärk ja järgmiste nädalate jooksul peaks selgeks saama, kas maakonnas saab taas üle kahe aasta näha kõrgtasemel korvpalli.

Korvpalliakadeemia on Lääne-Virumaal end igati edukalt käima saanud ning tehtud tööle ja õigesti valitud suunale on kiidusõnu jaganud ka korvpalliliit eesotsas Eesti meestekoondise peatreeneri Jukka Toijalaga. Muudatuste tõttu korvpallimaastikul on lootust, et Keila Korvpallikooli ja Peep Pahvi juhitud Keila Basketi eraldumisel jääb meistriliigas üks koht vabaks ning selle võiks saada just Halliku Korvpallikool.

"Praegu olen sama tark kui teie," sõnas Reinar Hallik Virumaa Teataja küsimuse peale, kas Keila korvpallikoolist vabaks jääv kõrgliigakoht võiks tulla Virumaale. "15. mail toimub korvpalliliidu juhatuse koosolek, proovime läbi selle meistriliiga koha saada. Juhul kui Kadrina Karud kõrgemale ei lähe," rääkis ta. Esiliiga võitjal on tegelikult aega otsustada kuni 30. juunini, aga selge on see, et kui oma plaanidest teatatakse viimasel minutil, on Vinni meeskonnal väga keeruline sisuliselt kaks kuud enne hooaja algust hakata eelarvet ja meeskonda komplekteerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles