Järjekorras 14. Eesti Ööjooksu rada on avalikustatud.

Merly Raudla
Copy
Sel aastal saavad kõik osalejad sellise särgi.
Sel aastal saavad kõik osalejad sellise särgi. Foto: Eesti ööjooks

Ööjooksul, tänavu toimub see 1. juunil, on aastate jooksul olnud palju võimalusi tutvuda Rakvere linnaga ning nautida kiiret ja atraktiivset rada. Uus viis kilomeetrit pikk linnaring ootab osalejaid nüüdseks juba vähem kui kuu aja pärast.

Elamuslik start ja pidulik finiš on osaleja jaoks mugavalt Rakvere spordikeskuse juures. Liigutakse marsruudil Spordi–Adoffi–Koidula–Lai–Vabaduse–Lembitu–Rägavere–Kungla–Seminari–Kungla–Vabaduse–Karja–Tartu–Rahu–Kunderi–Pikk–Kooli–Spordi. Osalejate turvalisuse tagamiseks on ürituse ajal linnas liiklus ümber suunatud ja liiklemine piiratud ning korraldajad paluvad võimalusel 1. juuni hilisõhtul Rakveres mootorsõidukiga liikumist vältida. Kokku oodatakse Rakveres toimuvale Eesti Ööjooksule osalema ligi 3000 inimest Eestist ja välismaalt.

Raja pikkus on 5 km. Stebby 5 km jooksul ja kostüümijooksul osalejad läbivad raja ühe korra, Neptunase 10 km jooksu ette võtjad kaks korda. Virumaa ühel suurimal liikumispeol osaletakse traditsiooniliselt korraldaja tagatud võistlussärgis.

Ööjooks kulgeb Rakvere linna tänavatel.
Ööjooks kulgeb Rakvere linna tänavatel. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles