Kunst astub kevadesse katmata kehaga

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Kui on selja taga suurem peamurdmine selle üle, kuidas paigutada teoseid nõnda, et tekiks haarav kunstiline tervik ja iga töö tuleks esile parimal moel, jääb Riho Hütil ja Raivo Riimil üle pidid seinale riputada.
Kui on selja taga suurem peamurdmine selle üle, kuidas paigutada teoseid nõnda, et tekiks haarav kunstiline tervik ja iga töö tuleks esile parimal moel, jääb Riho Hütil ja Raivo Riimil üle pidid seinale riputada. Foto: Marianne Loorents

Heitliku kevade tuuled viisid modellidelt rõivad ning Lääne-Virumaa kunstnike kevadnäitusel «Akt» saab Rakvere Galeriis imetleda katmata inimkeha ilu, aga vaadeldakse ka sõna «akt» teisi tähendusi. Sisaldab ju ka (kevadise) looduse vaatlemine või mõne eluhetke mõtestamine tahteakti.

Kunstnikud

Kevadnäitus "Akt" Rakvere Galeriis toob vaatajate ette põnevaid kunstiakte.
Kevadnäitus "Akt" Rakvere Galeriis toob vaatajate ette põnevaid kunstiakte. Foto: Marianne Loorents

Peeter Valing, Pille Liivas, Enda Elbre, Tiia Lutsik, Inge Kongi, Siiri Keär, Silvi Aasumets, Suokass, Marge Lehesoo, Ivo Ridalaan, Terje Hiietamm, Maila Merilo, Sirje Liiskmaa, Heli Kivisepp, Liivi Metsallik, Gitte Lore Mikfelt, Mirjam Mölder-Mikfelt, Silvi Kleesmaa, Renate Leppik, Anna-Liisa Kilk, Susanna Mildeberg, Pirrus, Jüri Mildeberg, Riho Hütt, Teet Suur, Margit Kaare, Hallan Kivisaar, Lembe Aasorg, Riina Rillo, Tauno Toompuu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles