Rakvere linnajuhid rääkisid uue politseipealikuga narkootikumidest

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linna ja politsei esindajad pärast kohtumist.
Rakvere linna ja politsei esindajad pärast kohtumist. Foto: Kristel Mänd

Teisipäeval kohtusid Rakvere linnajuhid Rakvere politseijaoskonna uue juhi Erkko Piirimägiga, keda tutvustas Ida prefekt Tarvo Kruup, edastas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kõneldi muredest, millest suurim on uimastite tarvitamise kasv, mida kinnitavad ka reoveeuuringud, ja nende tarvitamise suhtes ühiskonnas leviv sallivus.

​Tarvo Kruubi sõnul on ühine suur eesmärk narkootikumide tarvitamise vähendamine. "Politsei roll on takistada narkootiliste ainete pakkumist ja levikut, aga suureks koostöökohaks on kogukonna nõudluse lahendamine. See paneb meid üheskoos meie turvalisuse ja rahva tervise nimel tegutsema," märkis prefekt.

Linnavalitsuse eestvedamisel kohtutakse juba järgmisel nädalal laiemas ringis, et paika panna tegevused uimastite tarvitamise vastu võitlemisel.

Linnapea Triin Vareku sõnul ütlevad Rakvere linn ja allasutused jätkuvalt "Ei narkootikumidele!". "Paneme kindlasti kõigile ürituste korraldajatele niisamuti südamele, et tarbimise osas peab olema nulltolerants. Korraldame lähiajal infokoosoleku ning teeme koostööd kõigi osapooltega, et tõsta ühiskonnas teadlikkust sõltuvusainete kahjulikkusest ning jõuda rohkemate inimesteni infoga, mis võib neid raskes olukorras aidata," rääkis linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles