Muljed koosolekult: tundub, et menetletakse surnuks

, lapsevanem
Copy
Jalgpallipoisid kunstmurustaadioni ääres lumehangest välja sulanud kummipuruhunnikus.
Jalgpallipoisid kunstmurustaadioni ääres lumehangest välja sulanud kummipuruhunnikus. Foto: Marianne Loorents

18. aprillil avaldatud arvamusloo "Vastukaja: kas rahvaspordiks on uusi ehitisi üldse vaja?" autori, jalgpallipoisi ema Ave Vilimäe kartus, et jalgpallihalli projekt menetletakse surnuks, näib lastevanematele pärast eilset koosolekut järjest tõenäolisem.

Linnavalitsuse esindajate sõnavõttudest jäi kõlama seisukoht, et ühe jalgpalli harrastava lapse peale kulub juba praegu väga palju raha, lisati veel plaanitava halli kulud, mis kasvataks väljaminekuid tohutult. Samas ei nimetatud võrdluseks teiste spordialadega seotud kulusid ja spordikeskuse juhendaja tunnistas, et jalgpall ei ole tegelikult kõige kulukam. Segaseks jäi ka kulude jaotus – traktorikulu ei ole ainult kunstmuruväljakuga seotud, keskstaadioni kulu ei ole üksnes jalgpallikulu – pigem kasutab Tarvas linnastaadioni väga vähe. Loodavat jalgpallihalli hakkaks kindlasti kasutama Rakvere ametikool, samuti on plaanitud üks kontoripind välja üürida – miks seda ei ole kulude jaotusel arvestatud?

Linnavalitsuse esindajad väitsid, et on aastaid tegutsenud kunstmuruväljaku tingimuste parandamiseks. Kõlas väga õõnsalt, arvestades, et aastaid oli täielik paigalseis. Vesi toodi staadionile 2023. aasta suvel, soojad WC-d käesoleva aasta talvel, pesemisvõimalusega soojaku hange kuulutati alles nüüd välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles