Järelepärimine lumekoristuse kohta sai linnavalitsuselt vastuse alles mais (1)

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Märtsis tehtud arupärimine sai vastuse alles mais ja paraku ei olnud arupärimise esitajat saalis, kui linnapea sellele vastuse andis.
Märtsis tehtud arupärimine sai vastuse alles mais ja paraku ei olnud arupärimise esitajat saalis, kui linnapea sellele vastuse andis. Foto: Ain Liiva

Rakvere linnavolinik Rainer Miltop esitas 20. märtsil toimunud istungil arupärimise lumekoristuse kohta ja poliitiliste keerdkäikude tõttu sai see vastuse alles 8. mail. Nimelt andis Miltop märtsis teada, et linn töötab omal kombel Kondivalu kogukonnale vastu, ja soovis teada, miks see küll nii on.

Arupärimist üle andes ütles Miltop märtsis, et linn on järjest rohkem pööranud tähelepanu kogukondadega koostööle ning koostöö tulemusel on kogukonnad kaunistanud mitmeid haljasalasid ja tühjana seisvaid nurgakesi. "Linna arengukavas on kirjas, et turvaline linnakeskkond on üks olulisemaid prioriteete. Roheline ja turvaline elukeskkond loob paremad tingimused noortele peredele, läbi kelle kasvab ka rahulolevate linnakodanike arv," rääkis Miltop.

Möödunud aasta novembris alustas Kondivalu rahvas taas advendi- ja jõuludekoratsioonide ettevalmistustöödega. Miltopile teadaolevalt oli linnavalitsus kursis, et kogukond kaunistab Tartu ja Karja tn risti lähistel olevat haljasala ja korraldab seal jõuluüritusi. "Keegi otsustas selle kena kodanikualgatuse nurjata, sest platsile viidi tänavatelt kokku korjatud musta lund. Kes ja miks sellise otsuse langetas ja kelle korraldusel selline hoolimatu ja võib öelda ka pahatahtlik linnavastane tegevus ellu viidi?" päris Miltop.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles