Aseris võeti mõõtu lauatennises

T15 vanuseklassis võitis esikoha nii Aseri etapil kui ka üldkokkuvõttes Viru-Nigula LTK sportlane Angela Laidinen, teise koha saavutas nii viimasel etapil kui ka kokkuvõttes Aseri SK esindaja Valerie Lonski.
T15 vanuseklassis võitis esikoha nii Aseri etapil kui ka üldkokkuvõttes Viru-Nigula LTK sportlane Angela Laidinen, teise koha saavutas nii viimasel etapil kui ka kokkuvõttes Aseri SK esindaja Valerie Lonski. Foto: Kaire Kutsar

Laupäeval, 11. mail peeti Aseri vabaajakeskuses ELTL TIBHAR laste GP 7. etapp, mis oli kogu võistlussarja viimane etapp ja kus selgusid ka hooaja parimad.

Võistlustulle asus 132 noort sportlast. Lääne-Virumaalt osalesid Rakvere SK, Aseri Spordiklubi ja  LTK Viru-Nigula noored lauatennisistid.

Meie maakonna sportlastele oli kõige edukam T15 vanuseklass, kus esikoha võitis nii etapil kui ka kokkuvõttes Viru-Nigula LTK sportlane Angela Laidinen, teise koha saavutas nii etapil kui ka kokkuvõttes Aseri SK esindaja Valerie Lonski. T11 vanuseklassis tuli nii etapi- kui ka üldvõitjaks Aseri neiu Darina Konsa.

P13 vanuseklassis saavutas Rakvere SK noormees Kerdo Aros Aseri etapil 3. koha ja kokkuvõttes 2. koha.

Tagasi üles