Rainer Vassiljev asub juhendama Eesti pronksimeeskonda

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kermo Basov ja Rainer Vassiljev liitusid Pärnu võrkpallimeeskonnaga.
Kermo Basov ja Rainer Vassiljev liitusid Pärnu võrkpallimeeskonnaga. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Pärnu Võrkpalliklubi teatas, et nende uus peatreener on Rainer Vassiljev.

"Vesteldes Raineriga Pärnu Võrkpalliklubi tulevikust, oli üsna kiirelt selge, et meie nägemused kattuvad ja saame mõelda veidi kaugemale kui üks aasta: sõlmisime lepingu kolmeks hooajaks," rääkis Pärnu Võrkpalliklubi juhatuse liige Jaanus Nõmmsalu. "Rainer toob klubisse uut hingamist ja kogemust. Kasvavad ootused noorte mängijate arengu ja tulemuse suhtes. Ootame põnevusega uut hooaega."

Rakverest pärit 40-aastane Vassiljev on varem kodumaal peatreener olnud Tartu, Rakvere ja Tallinna Selveri meeskonnas. Kuus hooaega on ta leiba teeninud välismaal: Šveitsis, Poolas, Küprosel ja lõppenud hooajal tegi ta seda Rumeenias. Seal sai ta SCM Zalăuga kõrgliigas viienda koha. Abitreenerina on Vassiljev juhendanud nii Eesti meeste kui ka naiste koondist.

"Pärast järjekordset välisklubide juhendamise perioodi olin avatud koduliigasse naasmisele. Pärnu Võrkpalliklubi visioon ja ambitsioon tundusid väga huvitavad ja motiveerivad. Vaatame seda pisut pikema pilguga ja loodetavasti tõuseb sellest koostööst kasu Eesti võrkpallile laiemalt. Kuid usun, et juba järgmine hooaeg tuleb siinsetes liigades väga võitluslik ja põnev, sest klubid saavad järjest paremini komplekteeritud," kõneles pärnakate uus pealik.

Vassiljev võttis endaga kaasa treeneri-statistiku Kermo Basovi. "Kermol oli oluline roll Zalău klubi edukas hooajas Rumeenia meistriliigas. Ta on viimase hooajaga ennast statistikuna igati tõestanud ja usun, et ta on valmis järgmise sammu astuma ja abitreeneri rolligi võtma," iseloomustas uus peatreener oma abilist.

Mängijatest on Pärnul uueks hooajaks käed löödud Andrus Raadiku, Kristo-Joosep Petersoni ja Toms Švansiga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles