Pajustis avaneb kirjandusvärav ja Urmas Vadi saab kätte auhinna

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Eduard Vilde kirjandusauhinna pälvinud romaani "Kuu teine pool" autor Urmas Vadi tuleb Pajustisse lugejatega kohtuma.
Eduard Vilde kirjandusauhinna pälvinud romaani "Kuu teine pool" autor Urmas Vadi tuleb Pajustisse lugejatega kohtuma. Foto: Margus Ansu

Pajustis kohtutakse laupäeval, 18. mail kell 13 kirjanik Urmas Vadiga ja antakse talle üle Eduard Vilde kirjandusauhind, samuti avatakse kirjandusvärav.

Kui kümneliikmeline žürii valis viie Eduard Vilde kirjandusauhinnale nomineeritud raamatu seast  parimaks Urmas Vadi teose "Kuu teine pool" Eduard Vilde sünniaastapäeval 4. märtsil, siis nüüd, kui kevad täies hoos, on aeg auhind kirjanikule pidulikult üle anda.

Urmas Vadi saab tuttavaks talle pühendatud iidse tammepuuga ning on esimene Eduard Vilde kirjandusauhinna laureaat, kes astub läbi bussijaamas avatava kirjandustammiku värava.

Kirjandusüritusel, mis leiab aset Pajusti klubi ees ja sees, pakuvad meeleolukaid vahepalu Roela näitering ja Vinni-Pajusti gümnaasiumi õpilased.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles