Repliik: Kaugushüppekannikad

Merly Raudla
Copy
Merly Raudla.
Merly Raudla. Foto: Ain Liiva

Juuni algul toimub Rakvere staadionil taas ühe päeva kümnevõistlus. Kutsuti ka Virumaa Teataja tiimi osalema. Panimegi meeskonna kokku.

Kuna kümnevõistluse alasid naljalt keegi hobi korras ei harrasta, aitavad kergejõustikutreenerid soovijatele ühistrennis alasid meelde tuletada. Näiteks mina pole pärast gümnaasiumi lõpetamist ei kaugust ega kõrgust hüpanud. Kuuli tõukamisest rääkimata. Ketast, oda ega teivast pole mina oma elu jooksul puutunudki. Teivashüpe näib vägikaikavedu gravitatsiooniga ja seda ma ei plaani proovida. Terve vaagnaluu on selleks liialt armas.

Aga kaugushüpet ja kuulitõuget oli väga tore proovida. Treener Mikk Joorits andis targu normist kergemad spordivahendid, et entusiastid esimesest trennist erakorralise meditsiini osakonda ei peaks kiirustama.

Kaugushüppel jäi lend madalaks ja lühikeseks ning tossud läksid liiva täis. Aga see-eest annavad veel kolmandalgi päeval reie tagalihased tunda. Nagu oleks nad 20 aastat väldanud talveunest äratanud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles