Plaanis on ehitada Näpi–Roodevälja kergliiklustee

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Nii pildil nähtav Näpi kui ka mõni kilomeeter eemal asuv Roodevälja on suured tööstuspiirkonnad, kuid otsetee nende vahel puudub. Nüüd on plaanis ehitada neid ühendav kergliiklustee.
Nii pildil nähtav Näpi kui ka mõni kilomeeter eemal asuv Roodevälja on suured tööstuspiirkonnad, kuid otsetee nende vahel puudub. Nüüd on plaanis ehitada neid ühendav kergliiklustee. Foto: Ain Liiva

Rakvere vallavolikogu suunas avalikule arutelule valla teede arengukava kuni aastani 2035. Kavas ettenähtuist üheks suuremaks rajatiseks on ilmselt Näpi–Roodevälja kergliiklustee.

Vallateede arengukava hõlmab nii omavalitsuse haldusalas olevate autoteede remonti ja ehitust kui ka kergliiklusteid, teede valgustust, truupe-sildu ja muud asjakohast. Kava on avalikul arutelul terve suve ja kõik soovijad saavad sellesse ettepanekuid-parandusi teha. 

"Vallateede olukord on meil täitsa normaalne," tõdes volikogu esimees Peep Vassiljev. "Normaalsuse saad tagada siis, kui igal aastal sellesse valdkonda midagi investeerid. Oleme püüdnud seda ka teha, nii palju kui valla rahakott võimaldab."

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles