Naiskodukaitse õpetab veebiseminaril, kuidas noori veebiohutuses toetada

Kärt Devaney
Copy
Naiskodukaitse korraldab muude tegevuste kõrval ka veebiseminare, mis aitavad olulistele teemadele tähelepanu pöörata.
Naiskodukaitse korraldab muude tegevuste kõrval ka veebiseminare, mis aitavad olulistele teemadele tähelepanu pöörata. Foto: Ain Liiva

Esmaspäeva, 20. mai õhtul korraldab naiskodukaitse kõigile avatud veebiseminari «Digiliikur: nutilapsed».

Veebiseminaril jagavad oma teadmisi ja tähelepanekuid Inger Klesment ja Diana Poudel – kaks suure kogemusega koolitajat, kes on andnud eri vanuses lastele ja noortele sadu külalistunde ning koolitusi korraldanud. «Digiliikuri» veebiseminaril jagavad Inger Klesment ja Diana Poudel oma kogemusi, kuidas õpetada lapsi ja noori digimaailma ohtusid märkama ning mil moel julgustada noori nutimaailmas kasulike tegevustega tegelema.

Naiskodukaitse virtuaalsete seminaride sarjas «Digiliikur» kohtutakse iga kuu ühe infovastupidavuse valdkonna eksperdiga, kes tutvustab põnevat ja päevakajalist teemat. «Digiliikuri» projekti veab eest naiskodukaitse Harju ringkonna liige ja Tartu ülikooli infovastupidavuse nooremteadur Diana Poudel. Poudeli sõnul on viimastel aastatel maailmas toimuvat jälgides arusaadav, et üldise kaitsevõime suurendamiseks on vaja leida ka enam viise, kuidas kaitsta inimesi inforuumis info ülekülluse, väärinfo ja manipulatsioonide eest. Veebiseminarile on oodatud kõik huvilised. Eriti sobib teema korraldaja sõnutsi aga õpetajatele, noorsootöötajatele, raamatukoguhoidjatele ja teistele, kes tegelevad meediapädevuse ja infovastupidavuse teemaga ning soovivad neil teemadel end pidevate muutustega kursis hoida.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles