Kadrina Segakoori pingutused 8 minuti ja 50 sekundi nimel

Copy
Kadrina Segakooril on põhjust rõõmustada: koorifestivalil Austrias lauldi hõbediplomi vääriliselt.
Kadrina Segakooril on põhjust rõõmustada: koorifestivalil Austrias lauldi hõbediplomi vääriliselt. Foto: Kadrina Segakoor

Eelmine hooaeg lõppes Kadrina Segakooril ühtaegu kurvalt ja rõõmsalt. Lehvitasime Jaapanisse kolinud dirigendi lennukile ja tervitasime uut dirigenti Brenda Pärtelit. Eesti teatri- ja muusikaakadeemias õppiv Brenda ei pidanud paljuks oma muude tegemiste kõrval hakata sõitma vähemalt korra nädalas Tallinnast Kadrinasse.

Hooaja eel mõlkus koorirahval meeles soov minna mõnda välisriiki, sest hea on küll oma hoovis kiikuda, kuid väärt kogemusi saab ikka ringi liikudes.

35 hooaja jooksul on Kadrina Segakoor käinud mitmel pool. Viimane pikem välisreis tehti 2018. aastal Itaaliasse. Vahepealne liikumist keelav periood, mil naabreidki ei tervitanud, on nüüdseks saanud ajalooks ning välisreisiks võimalused avatud. Koorifestivale toimub ju üle maailma.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles