Virumaa päästjad sattusid kogemata Tallinna külje all avariisündmust lahendama (1)

Kevin Volter
Copy
Avarii juhtus Tallinna–Narva maanteel Võerdla kandis.
Avarii juhtus Tallinna–Narva maanteel Võerdla kandis. Foto: Erakogu

Kadrina vabatahtlikud päästjad sattusid Tallinnas Viru hotellis toimunud Kõrghoone Kuninga jooksult koju tagasi sõites ootamatult avariisündmust lahendama. Kuigi pealinnas ei käidud põhiautoga, vaid Kadrina naissalga punastes toonides kaubikuga, peeti tee ääres kinni ja pandi käed külge.

Arvestades, et Kõrghoone Kuninga jooksul olid päästjad üle Eesti kokku tulnud, oli ka Tallinna kesklinnast umbes 20 kilomeetri kaugusel Tallinna–Narva maanteel toimunud avarii puhul koos omamoodi seltskond päästjaid. Teelt välja sõitnud auto juures olid esimesena kohal koduteel olnud Mustvee mehed, teisena kadrinlased ja viimastena jõudsid sündmuspaika häirekeskuselt väljasõidukorralduse saanud Muuga kutselised pritsimehed.

Mustvee ja Kadrina päästjad, kes küll seekord olid sündmuskohal eraisikutena, kontrollisid üle avariisse sattunud meesterahva tervisliku seisundi ja hoolitsesid Muuga komando saabumiseni liiklusohutuse eest. Politsei pressiesindaja teatel oli läbi metallist teepiirde kihutanud Hyundai roolis olnud 38-aastane mees, kes avariis viga ei olnud saanud. Juhi võimalik joove selgub ekspertiisi käigus.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles