Lasteaedade visioonipäeval korjati ideid tuleviku tarbeks

Eva Samolberg
Copy
Lasteaedade visioonipäeval arutleti, mis on hästi, mis halvasti ja millest unistada tulevikku vaadates.
Lasteaedade visioonipäeval arutleti, mis on hästi, mis halvasti ja millest unistada tulevikku vaadates. Foto: Eva Samolberg

Esmaspäeva, 20. mai õhtul toimus linnavalitsuse valges saalis Rakvere munitsipaallasteaedade visioonipäev, kuhu olid oodatud osalema kõik lapsevanemad, lasteaedade personal ja aktiivsed linnakodanikud. Kohalesaabunute hulgas oli enim lasteaiatöötajaid, lastevanemate esindatus jäi pigem kasinaks.

Visioonipäeva sisse juhatades ütles abilinnapea Laur Kaljuvee, et eesmärk on luua ühine arusaam ja suund uue ühendlasteaia arenguks ning tagada, et kõik pooled oleksid kaasatud ja pühendunud lastele parimate võimaluste loomisele. Kohalviibijaid tervitades sõnas linnapea Triin Varek, et Rakvere linnal on soov, et siinsete lasteaedade keskkond oleks parim võimalik igale lapsele.

Avatud kohviku meetodil korraldatud visioonipäeva juhtis Tauri Tallermaa. Ideekorje käigus said kõik osalejad jagada mõtteid kolmel teemal: õppekava (sh laste arengukeskkond, osalemine haridusprogrammides, haridusliku erivajadusega lapse toetamine, lasteaia päevakava, huviringid jne), koostöö (sh hoolekoguga, vanematega, kogukonnaga, pidajaga, personaliga, huvigruppidega) ja ressursid (sh raha, aeg, inimesed, informatsioon).

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles