Kiviojal jäi kolmandast kohast puudu üks minut

Kevin Volter
Copy
Kaidi Kivioja.
Kaidi Kivioja. Foto: James Mitchell

Slovakkias Šamorinis peetud sarja Chellenge võistlusel pälvis Eesti parim naistriatleet, Rakverest pärit Kaidi Kivioja PRO-klassi naiste konkurentsis 4. koha.

Kaidi Kivioja ujus 1,9 kilomeetrit ajaga 26.07 ning tuli veest välja kümnendal positsioonil. Kiire tegutsemine vahetusalas kergitas ta aga seitsmendaks. 90 kilomeetri pikkuseks rattasõiduks kulus eestlannal 2 tundi, 7 minutit ja 54 sekundit ning jooksmist alustas ta juba kolmandal positsioonil. Poolmaratoni läbis Kivioja ajaga 1.22.58. Tema koguaeg 4.01.34 andis kõrges konkurentsis lõpuks neljanda koha.

"Täna oli hea päev algusest peale," rääkis Kivioja triatloniliidu pressiteenistusele. "Ujumises kaotasin liidritele vähem kui tavaliselt ning ratta esimene pool oli tugev ja sõitsin ennast gruppi kohtadel 3.–6., aga vahe liidritega hakkas teises pooles kasvama. Jooksu alguses olid jalad ja enesetunne väga head ning jooksin suure osa 3. kohal, aga minuga koos jooksnud taanlanna ja minust viimasel ringil mööda jooksnud rootslanna olid täna lihtsalt tugevamad. Kokkuvõttes olen oma võistlusega rahul, sest ma ei teinud suuri vigu ja suutsin endast anda kõik."

Esikoha pälvis inglanna India Lee koguajaga 3.56.45. Teise koha sai taanlanna Laura Madsen (3.59.52) ja kolmanda rootslanna Anna Bergsten (4.00.32).

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles