Veho Eesti Rakvere esinduse hoone soovitakse üürile anda, aga selle tulevik on veel lahtine

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Veho Eesti kinnitusel jääb piirkonda alles kaubikute järelteeninduse võrgustik ja teenust pakub kohalik ettevõte Wiru Auto.
Veho Eesti kinnitusel jääb piirkonda alles kaubikute järelteeninduse võrgustik ja teenust pakub kohalik ettevõte Wiru Auto. Foto: Remo Tõnismäe

Veho Eesti Rakvere esindus suleb uksed 30. juunil ja talvest alates on püütud ruumidele üürnikku leida. Väidetavalt on üle 2000 ruutmeetri suuruse pinna vastu huvi tuntud, aga praegu olevat liiga vara kommentaare jagada.

Veho Eesti juht Keijo Kaasik ütles märtsis Virumaa Teatajale antud intervjuus, et Rakvere esinduse sulgemine pole seotud Eestis oleva väikese majandussurutisega. "Vaatame tulevikku, et kuidas autoäri teha tahame ja kuhu autoäri üldse on suundumas. Kui vaadata viimast viit kuni seitset aastat, siis konsolideeruvad nii autotootjad kui ka autode jaemüügiga tegelevad ettevõtted ja selle taga on efektiivsuse otsimine," rääkis Kaasik.

Rakvere esindus suleb uksed 30. juunil ja talvest on ruume ka üürile pakutud. Üle 2000-ruutmeetrise pinnaga hoone üüriks on märgitud üle 10 000 euro kuus ja Hõbevara AS-i juhatuse liige Juhan Raudam kinnitas, et jutul on käinud nii mõnedki huvilised ning laual on ka erinevad tulevikuvariandid. "Mul on neid natuke keeruline kommenteerida, lepingulised läbirääkimised on tavapäraselt konfidentsiaalsed," märkis Raudam.

Tagasi üles