94-aastane roolikeeraja pakkus politseinikele altkäemaksu

Kevin Volter
Copy
94-aastane vanahärra otsustas dokumentide asemel anda politseinikele altkäemaksu. Pilt on illustratiivne.
94-aastane vanahärra otsustas dokumentide asemel anda politseinikele altkäemaksu. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Hoolimata mitmest suurest sündmusest möödus nädalavahetus maakonna politseinikele tavapärases rütmis. Kohtla-Järvel toimus aga kurioosne intsident, kui sõiduki peatanud politseinikele pakuti altkäemaksu.

Pühapäeval andsid politseinikud Kohtla-Järvel peatumismärguande sõiduautole Kia, millel ei põlenud lähituled. Sõidukijuht ei pannud peatumismärguannet tähele ja liikus edasi, kuni peatus lõpuks Ahtme maanteel oleva maja juures.

Roolis oli 94-aastane mees, kellel paluti esitada juhiluba. Selle asemel et küsitud dokumenti näidata, otsis mees rahakotist 50 eurot ja ulatas selle abipolitseinikule. Altkäemaksu pakkunud mees peeti kinni ja viidi tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles