Laupäeval avatakse Palermos uhiuus välijõusaal ja mänguala

Copy
Palermo terviseraja uus välijõusaal.
Palermo terviseraja uus välijõusaal. Foto: Kristel Mänd

Lastekaitsepäeval, 1. juunil avatakse Rakveres väga populaarsel Palermo terviserajal ametlikult vast valminud välijõusaal ja laste mänguala.

Uues välijõusaalis on mitu trenažööri erinevate lihasgruppide treenimiseks ja väikelaste ronimislinnak. Avamisel toimub Ott Kiivika juhendamisel näidistreening ja edastatakse uue jõusaali kasutamise põhiteadmisi. "See on oluline investeering Palermo terviserajale ja annab võimalusi värskes õhus sportlikuks ajaveetmiseks ja trenni tegemiseks. Kõik on oodatud uudistama ja Ott Kiivika treeningust osa saama," kutsus Rakvere spordikeskuse direktor Ave Sats.

Rakvere linnapea Triin Varek tundis siirast heameelt, et üks oluline väliatraktsioon sai täienduse. "Kui lapsevanem või suurem õde-vend treenib, siis saab väiksem kaaslane ronimislinnakus oma aega veeta. Palermo terviserajad ja piirkond on suure kasutusega kõikidel aastaaegadel ning välijõusaal leiab kindlasti rohket kasutust," rääkis ta.

Välijõusaali ja mänguala maksumus oli 83 691 eurot, millest 53 451,60 eurot moodustab maakondade arengustrateegiate elluviimise toetus ja 30 239,40 eurot Rakvere linna omafinantseering. Objekti rajas PoMo Playgrounds OÜ.

Tagasi üles