Mees tappis ümbertehtud relvast tulistatud lasuga tuttava

Kevin Volter
Copy
Tapmisel kasutati ümberehitamise tunnustega tulirelva. Foto on illustratiivne.
Tapmisel kasutati ümberehitamise tunnustega tulirelva. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Esmapäeva hilisõhtul pidas politsei Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas kinni 35-aastase mehe, keda kahtlustatakse 23-aastase mehe tapmises.

Eile õhtul kella 22.20 paiku anti häirekeskusele teada, et Ahtmes lebab murul noormees, kelle kõril on torkehaav. Sündmuskohale suundus kiirabi ja meedikud tegid kindlaks, et noormees on surnud. Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks kaasati politsei.

Jõhvi politseijaoskonna juhi Andreas Kliimanti sõnul on esialgse info põhjal alust kahtlustada, et noormees suri ümberehitamise tunnustega tulirelva lasu tagajärjel. "Praegu teadaolevalt olid kahtlustatav ja kannatanu omavahel tuttavad ning nende vahel tekkis konflikt, mis eile eskaleerus ning kahjuks päädis ühe osapoole surmaga. Kuriteos kahtlustatav 35-aastane mees andis end ise sündmuskohal üles, ta peeti kinni ning relv võeti asitõendina hoiule," rääkis Kliimant.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles