Noormehed kaubitsesid narkootikumidega terviseraja ja kortermajade juures

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Denis (vasakul) ja Aleksander (paremal) kokkuleppemenetluses tehtud otsust kuulamas.
Denis (vasakul) ja Aleksander (paremal) kokkuleppemenetluses tehtud otsust kuulamas. Foto: Siim Mihailov

Viru maakohtu Rakvere kohtumajas mõisteti 27. mail suures koguses narkootilise aine omamises ja käitlemises süüdi 20-aastane Denis ja 23-aastane Aleksander. Mõlemale Palermo terviseradade, Rakvere bussijaama ja Pagusoo kortermajade lähedal kaubitsenud mehele määrati karistuseks üle kolme aasta pikkune tingimisi vangistus.

Kui Denis sattus seadusega pahuksisse esimest korda, siis Aleksandril oli see teine kord, kui ta narkootikumidega kaubitsemiselt tabati. Noormeeste kuritegelikule teele asumise aeg pole täpselt teada, kuid 2022. aasta kevade ja järgnenud aasta kevade vahel hankisid nad suures koguses kanepiõisikuid ja LSD-d, jagasid sõltuvusained parajateks portsudeks ja hakkasid neid Palermo terviseradade, Rakvere bussijaama ja Pagusoo kortermajade läheduses levitama.

Kinnipidamisel leiti Denisi valdusest üheksa soonkinnisega kotti 8,3 grammi kanepiõisikutega ja 280 eurot sularaha. Rakveres oleva korteri läbiotsimiselt leiti veel 53 grammi kanepiõisikuid ja kolm LSD marki. Eeluurimise ajal tuli Denisil 45 päeva ka eeluurimisvanglas istuda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles