Virumaa spordiklubi tegi taekwondo meistrivõistlustel puhta töö

Copy
ML Sport krooniti taekwondo meistrivõistlustel üldvõitjaks meeskondlikus arvestuses.
ML Sport krooniti taekwondo meistrivõistlustel üldvõitjaks meeskondlikus arvestuses. Foto: Erakogu

Eesti taekwondo meistrivõistlustel saavutas Virumaa spordiklubi ML Sport klubide arvestuses esikoha. Individuaalarvestuses võitlesid end meistriteks sparringus Miliana Gross, Eilin Naarits, Ramon Morris Aru, Aron Altper, Oskar Kullik, Lorette Paju ja Rihhard Kullik, kes tuli Eesti meistriks koguni kahes kaalukategoorias.

Meistrimedalid jagati välja 25. mail kuumas Pärnu kergejõustikuhallis. "Me ei saa öelda, et läksime ja tegime," rääkis klubi juht ja treener Marko Levtšenko. "Meie viimane kuu oli tavapärasest tõsisem ettevalmistus lisatreeningute näol. Panime eesmärgi, nägime vaeva, tegime ära. Nii mõnelgi sportlasel jäi jalkatrenni minemata, loodan, et jalgpallitreenerid ei pane pahaks. Suvi on ees ja taekwondo‘s on nüüd väheke rahulikum ning loodan, et meie õpetatud taekwondo-oskused tulevad jalkas või mõnel muul alal ainult kasuks."

Lisaks meistritiitlitele võideti hulk hõbe- ja pronksmedaleid. Teisele kohale tulid Karl Naarits, Roland Vasiljuk, Emilia Kokerov, Isabel Parovart, Roland Mennik, Samantha Muuli, Mirtel Mirabel Allik ja Nikita Rimitsen. Pronksised medalid said kaela Fränk Mets, Mari Liis Saar, Saara Vahtramäe, Arina Dukenejeva, Kren Astok, Daniil Šumilov ja Ronja Aru.

"Nagu ikka käivad spordiga kaasas pisarad ja rõõm. Ka seekord oli palju pisaraid, palju õnnepisaraid ja palju rõõmu. Kokkuvõttes saavutasime klubiga üleüldise 1. koha. See sai tõeks saada ainult tänu kogu tiimile, kes meiega olid," jagas Levtšenko kiidusõnu. "Treeneritel on hea meel, et ka lapsevanemad nägid ja tundsid väga emotsionaalseid matše ning said kinnitust, et taekwondo on huvitav ja taktikaline emotsioone täis sport."

Nika Korostik ja Miron Ukolkin Kohtla-Järvel.
Nika Korostik ja Miron Ukolkin Kohtla-Järvel. Foto: Erakogu

ML Spordi noored näitasid häid tulemusi ka Kohtla-Järvel toimunud ujumisvõistlusel "Vesi pritsib".

Nika Korostik võitis 50 m seliliujumises, Oskar Jalakas tuli 50 m vabaltujumises teiseks ja Miron Ukolkin võttis 50 m seliliujumise distantsil pronksi

Tagasi üles