Vaade: Virumaa Teataja paberleht ilmub suvekuudel taas kolmel korral nädalas (1)

Copy
Eva Samolberg.
Eva Samolberg. Foto: Ain Liiva

Uuest nädalast läheb Virumaa Teataja paberleht üle suvisele ilmumiskorrale ehk leht kõige kvaliteetsemate kohalike uudistega hakkab tellijate postkasti jõudma teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval. Sama korra järgi hakkavad ilmuma teisedki Postimees Grupi maakonnalehed Sakala ja Pärnu Postimees, mis talveperioodil jõuavad tellijateni viiel korral nädalas.

Septembrist, kui inimesed naasevad sügisese elutempo ja rutiini juurde, hakkab ka Virumaa Teataja ilmuma tavapärase sagedusega ning värsket paberlehte saab postkastist võtta taas teisipäevast laupäevani.

Kui paberleht hakkab tellijale postkasti jõudma kolmel korral nädalas, siis digilehes toimetus järeleandmisi ei tee. Virumaa Teataja digilehes edastame endiselt kohalikke uudiseid seitsmel päeval nädalas. Need, kes ei ole meie digilehe tellijad, saavad suvekuudeks vormistada tellimuse. Nii saab lugeda oma kodukoha uudiseid ka siis, kui ollakse puhkusel kodust kaugemal, peesitatakse rannas või sõidetakse ringi mööda suviselt kaunist Eestimaad. Kindlasti ei jäta meie ajakirjanikud suvekuudel ühtki olulist sündmust kajastamata.

Kõige mõistlikum on ammutada piirkondlikku infot nii veebist kui ka paberväljaandest.


Kõik pikemad paberlehe artiklid on digilehes samuti loetavad. Kõige mõistlikum on ammutada piirkondlikku infot nii veebist kui ka paberväljaandest: üks tagab kiire ja operatiivse pidevalt uueneva info, teisest saab aga lugeda põnevaid persoonilugusid, pikki intervjuusid ning põhjalikku analüüsi sisaldavaid probleemlugusid.

Virumaa Teataja paberlehe jätkusuutlikkuse pärast tellija muretsema ei pea: maakondades jääb paberleht veel pikaks ajaks oluliseks ja turvaliseks infokandjaks. Me tajume, et inimeste lugemisharjumused küll muutuvad, kuid mitte nii kiiresti, kui on ennustatud. Eestikeelsed paberlehed on ilmunud üle 200 aasta ning jätkavad ilmumist.

Virumaa Teataja pühendunud meeskond töötab suvi läbi selle nimel, et uudised oleksid värsked ja kuumad. Kohtumiseni leheveergudel!

Tagasi üles