Kadrinas tuleb tegus lastepäev

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Stiilinäited Seebikarbiralli isetehtud sõidukitest.
Stiilinäited Seebikarbiralli isetehtud sõidukitest. Foto: Kodukant

Kadrina lastepäev saab alguse 1. juunil kell 10 Kadrina lauluväljakul toimuva kontserdiga, kus esinevad laulukoorid ja rahvatantsijad. Tegevusi jagub väikestele ja suurematele terveks päevaks.

Kontserdile järgneb Seebikarbiralli, millele on end kirja pannud 23 meeskonda lähemalt ja kaugemalt.  "Osalejaid on rohkem kui mullu. Plaanis oli panna piiriks 20 meeskonda, kuid eks ikka mõned võivad viimasel hetkel ära langeda," ütles Seebikarbiralli korraldaja ja idee algataja, Kadrina keskkooli tehnoloogiaõpetaja Karl Meos.

Meos märkis, et iga juhendaja vastutab selle eest, et masin võistlustules ikka vastu peaks, ja rõhutas, et kindlasti hindavad selle konditsiooni enne võistlust ka korraldajad. Kell 11 algavad kiiruse peale sõidud ja kell 12.30 täpsussõit. 

Kadrina lasteaed Sipsik avab väravad kella 11–13. Lasteaias ootavad miniloomapargis pai nunnud tegelased, saab mängida, joonistada asfaldile ja maiustada koogikohvikus. Veidi pärast keskpäeva algavad tegevused lauluväljakul, kus on väljas Kaitseliidu Viru malev, Kadrina raamatukogu raamatu- ja koogilaadaga ning noortevolikogu liikmed teevad näomaalinguid. 

Kadrina kultuurikoja noorsootööspetsialisti Jürgen Lankei sõnul sai päeva programm pandud kokku noorte huvidest lähtuvalt. "Sellel päeval rakendame seikluskasvatuse meetodit ja püüame läbi selle arendada noorte seas mitmeid võtmepädevusi," ütles ta.

Kell 15 algab Kadrina lauluväljakul Suvesuva, kus esinevad Culpas & Sixten, Double Martini ja Onkel Jonkel.

Märksõnad

Tagasi üles